+32 487 15 32 04 info@enrouteweb.org

WORD LID VAN ONZE VERENIGING

U hebt de keuze tussen verschillende mogelijkheden…

Onze team 

René: de projectbeheerder, is een voormalig « senior project manager » in de IT-wereld en bedrijfsbeheerder. Hij beschickt over een goede ervaring in geestelijke gezondheid en ervaringswerk. Hij heeft de aller eerste Franstalige opleiding in ervaringsdeskundigheid en -werk in de Universiteit van Bergen achter zich. Hij was ook de aller eerste betaalde ervaringswerker in Wallonië (Namen) en werkt nog steeds als ervaringswerker in de Clinique Fond’Roy en als hulpverlener voor patiënten in de ggz.
Hij is meertalig en heeft als bijkomende taak een link op te bouwen tussen Franstalig En Route en Vlaanderen.

Hallo! Ik ben Lula en ik werk als beleidsmedewerker binnen de VZW En Route. Toen ik 18 jaar oud was, werd ik bipolair gediagnosticeerd. Ik heb het geluk gehad de juiste mensen op het juiste moment te ontmoeten. Nu ik sinds 8 jaar gestabiliseerd ben, heb ik zin om wat ik ontvangen heb, terug te geven, namelijk liefde, steun en een luisterend oor. Daarom heb ik de opleiding in ervaringsdeskundigheid aan de Universiteit van Bergen gevolgd, en nu probeer ik deze praktijk te bevorderen.

Hallo! Ik ben Pierre. Na 14 jaar polydrugsgebruik is het al meer dan 11 jaar geleden dat ik voor het laatst drugs gebruikte. Op een dag ontdekte ik het bestaan van de opleiding in ervaringsdeskundigheid. Ik besliste alles op te geven om het erop te wagen. Ik hoop u het vervolg van het avontuur te kunnen vertellen tijdens een ontmoeting rond ervaringsdeskundigheid!

Sophie: Als maatschappelijk werker afgestudeerd heb ik En Route opgericht. Ik ben ook in Management gediplomeerd. Ik bekleed de functie van afgevaardigde in het dagelijkse bestuur van de VZW sinds haar oprichting in 2014. Ik heb als ervaringsdeskundige op vrijwillige basis in de Kliniek Sans Souci (Jette) gewerkt. Tegenwoordig werk ik als beleidsmedewerker voor het Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Gebied Brussel-Hoofdstad. Ik begeleid ervaringswerkers op individuele wijze vanuit de VZW.